Senčila Asmont

Prodaja, montaža in servis senčil. Gre za zunanja in notranja senčila, tj. rolete, notranje in zunanje žaluzije, plise zavese, lamelne zavese, notranje roloje.

Notranja senčila pripomorejo k uravnavanju svetlobe, intimnosti in dekoraciji vašega doma. Njihove prednosti so kakovost, širok izbor materialov in barv, različni načini montaže in izdelava po meri.

Zunanja senčila, nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi, kot je segrevanjem prostora, svetloba in nezaželenimi pogledi. Nudijo nam lahko tudi protivlomno zaščito. Med zunanjimi senčili imamo na voljo: predokenske vidne rolete, redokenske podometne rolete, nadokenske rolete, protivlomne rolete, zunanje žaluzije.

Prednosti senčil v naši ponudbi:

 • Odlična zaščita
 • Regulacija svetlobe
 • Stabilnost
 • Dolga življenska doba
 • Nestandardna oblika
 • Sodobnost
 • Enostavna uporabaS
asmont-senčila V svoji ponudbi nudimo širok izbor oken, vrat, senčil in kontejnerjev, namenjenim najrazličnejši uporabi

Želite stopiti v kontakt z nami?
Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE!

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@asmont.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ASMONT d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  FOTOgalerija